(Herhalings)cursussen

In de maanden oktober, november en december worden de (herhalings)lessen reanimatie & AED georganiseerd.
Zij worden gegeven door Peter Stultiëns in de avonduren van 19:30 tot 21:30 in de café/zaal De Paol te Altweerterheide.

reanimatiecursusIn de maand september worden reeds geregistreerde hulpverleners benaderd. Zij ontvangen een uitnodiging voor de herhalingscursus. Geef uw voorkeur duidelijk aan.
Wilt u zich als nieuwe hulpverlener aanmelden voor (herhalings)cursussen, dan kan dit door uw naam, e-mail en telefoonnummer aan ons door te geven.
aanmelden herhalingscursussen Reanimatie & AED.

Afmelding dient 24 uur voor de cursusavond te gebeuren.

Afgelopen jaren melden steeds meer cursisten niet of op het laatste moment af. Deze situatie leidt tot een onnodige forse stijging van de cursuskosten voor onze stichting en irritatie bij de planning en cursusleider. Mogelijk is het bestuur genoodzaakt extra maatregelen te nemen.

Deelnemers van de (herhalings)cursussen bij Stichting Hartsave Altweerterheide gaan akkoord met de vermelding van hun naam, adres en telefoonnummer op de vrijwilligerslijst. Zij worden ook dringend verzocht zich aan te melden bij Hartslagnu.nl. Op deze manier kunnen zij worden ingezet voor reanimatie of brengen van AED's in geval van nood.

Privacy:
Deelnemers van de herhalingscursussen bij Stichting Hartsave Altweerterheide gaan akkoord met vermelding van hun naam, adres en telefoonnummer op de vrijwilligerslijst die elk jaar onder de donateurs wordt verspreid.

Stichting Hartsave Altweerterheide